Jdi na obsah Jdi na menu

Oprava autoklíčů Moravské Budějovice

Oprava autoklíčů Moravské Budějovice

Máte poškozený obal, nebo nefunkční autoklíč?

Máte vymačkaná tlačítka, vadné mikrospínače, planžetu, nebo poškozené plošné spoje Vašeho autoklíče? Nechcete investovat tisíce do výroby a čipovaní nového autoklíče, ale zároveň nechcete riskovat další poškození elektroniky?
Máme pro Vás levnější a přitom stejně kvalitní řešení! Naši profesionálně školení odborníci dokáží Váš starý nefunkční autoklíč rozebrat a opravit. Nejběžnějším poškozením autoklíče bývá prasknutí nebo promáčknutí plastové hlavy a špatná planžeta. Taková oprava vyjde velmi levně v porovnání s výrobou a čipováním nového autoklíče.

Řešení časté závady autoklíčů ŠKODA, VOLKSWAGEN

Autoklíče k vozům Škoda, Volkswagen či Seat vyrobených v letech okolo 2010 až 2013 trpí často ulomením kovové části planžety autoklíče.
U těchto autoklíčů je nutné vyměnit celý obal a originální dálkové ovládání i s imobilizérem do tohoto nového obalu vložit. Planžetu Vám vyřežeme novou.
Díky našemu modernímu vybavení na výrobu autoklíčů zabere celá tato operace cca patnáct minut, takže se dá udělat i na počkání. Nové obaly těchto klíčů máme běžně skladem.

Pokud si nevíte rady a potřebujete s nefunkčním autoklíčem poradit, ochotně Vám problém pomůžeme vyřešit.