Jdi na obsah Jdi na menu

Blog

Příspěvky

Jak zabezpečit byt či dům před odjezdem na dovolenou?

Blíží se letní měsíce, kdy mnoho z nás odjíždí za rekreací do teplých krajin. Kromě poloprázdných měst a sprintujících termínů v kancelářích to ovšem znamená i žně pro ty, kdo si rádi berou věci bez dovolení. Policejní statistiky potvrzují, že během letních prázdnin se počet vloupání do bytů a domů každoročně zvyšuje. Připravili jsme proto desatero, které je určeno pro všechny, kdo chtějí před odjezdem za odpočinkem svoje obydlí důkladně opevnit, a vyhnout se tak po návratu nepříjemnému překvapení.

30. 4. 2021
Celý příspěvek
| Rubrika: Blog

Co znamenají piktogramy na obalech?

Kupujete si nový zámek či cylindrickou vložku, ale nevyznáte se v piktogramech na obalech? Podívejte se na náš přehled jednotlivých znaků. Jednoduše si pak můžete vybrat přesně ten výrobek, který potřebujete.

Na obalech nebo v popisech výrobků FAB se setkáte s dvěma kategoriemi piktogramů. První popisuje bezpečnostní třídu a úroveň zabezpečení proti zlodějům, kterou vložky a zámky nabízí. Například zda je odolný proti různým technikám proniknutí zámku.

30. 4. 2021
Celý příspěvek
| Rubrika: Blog

Nový stroj na výrobu klíčů a autoklíčů

Dobře víme, že žijeme ve 21 století a proto neustále investujeme do nového moderního strojového vybavení, zvládneme tak pro Vás složitější klíče a autoklíče, kvalitním zpracováním kopie autoklíče předejdete případnému poškození zámku...

Moderní technologie ve spojení se zkušenostmi a mnohaletou praxí Vám zajistí kvalitní výrobek v krátkém čase. U většiny automobilů jsme schopni vymazat z řídící jednotky ztracené klíče a nahrát nové. Tím znemožníme fungovaní ztraceného autoklíče a imobilizéru a zajistíme, že ho případný nálezce nezneužije...

2. 2. 2021
Celý příspěvek
| Rubrika: Blog | Fotografie: výroba autoklíčů

Poznejte chytré otevírání FAB ENTR

Ztrácíte vy nebo vaše děti klíče? Zapomínáte při odchodu z domu zamykat? Chcete umožnit přístup do vašeho domu svým známým třeba po dobu dovolené, ale neriskovat ztrátu klíčů?

Všechny tyto požadavky řeší inteligentní zámek FAB ENTR®, který vám umožní ovládat dveře přímo z vašeho Smartphonu či tabletu, pomocí PIN klávesnice, otiskem prstů nebo dálkovým ovládáním.

Součást chytré domácnosti zámek FAB ENTR® byl vyvinut podle nejvyšších bezpečnostních standardů a s využitím nejnovějších technologií.

20. 10. 2020
Celý příspěvek
| Rubrika: Blog | Fotografie: Fab Entr